';
side-area-logo

Warning: getimagesize(http://www.dennisdepriester.nl/wp-content/uploads/2016/01/de-priester.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 503 Service Temporarily Unavailable in /home/dennisd2/public_html/dennisdepriester.nl/wp-content/themes/ronneby/templates/header/block-custom_logo_second.php on line 24

Beursstand ontwikkeling

Beursstand design en ontwikkeling voor internationale vakbeurzen
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Omschrijving project
Beursstand ontwikkeling voor internationale vakbeurzen. Client vroeg ons om een beursstand te ontwikkelen waarbij hospitaliteit en produkt presentatie hand in hand zouden samenwerken in één stand, maar toch gescheiden van elkaar konden werken, in één geheel communicerend. We hebben daarom gekozen voor een ontwerp met een verdieping voor een relaxte hospitaliteit met een lounge gedachte, terwijl de begane grond ingezet zou worden voor de produkt presentatie tijdens de Intertraffic in RAI Amsterdam voor onze klant La Semaforica S.R.L. Italie.
Clients

 

La Semaforica S.R.L. Italie

Tasks

Het ontwikkelen van een verdieping stand met multipurpose doeleinden. Hospitaliteit en produkt presentatie gaan hier hand in hand als kameraden.