';
side-area-logo

Warning: getimagesize(http://www.dennisdepriester.nl/wp-content/uploads/2016/01/de-priester.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 503 Service Temporarily Unavailable in /home/dennisd2/public_html/dennisdepriester.nl/wp-content/themes/ronneby/templates/header/block-custom_logo_second.php on line 24

Stand design ontwikkeling

Stand design en ontwikkeling voor internationale klanten, voor deelname aan Nederlandse vakbeurzen.
stand design ontwikkeling
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google +
  • LinkedIN
Share
Omschrijving project

Stand design ontwikkeling

Voor internationale klanten met beurzen in Europa. Voor één van de grootste staal leveranciers uit India, Maxim tubes ontwierpen en ontwikkelden we een grote stand op een z.g. 'eiland' locatie waarbij er van alle zijden de stand opening is, net als een eiland. De design stand was voorzien van een hoogglans witte HPL vloer met wit lederen meubilair, wat een strak en luxe geheel gaf, met een hoge attentie- en communicatie waarde. We hebben unieke vormen ingezet, mooie truss constructies op de maximaal toelaatbare hoogte op de stand locatie waardoor de Maxim stand vanuit de verte uitstekend te zien was en uitnodigde voor een bezoekje. Een sterk staaltje stand design ontwikkeling van Hollandse bodem.
Tasks

Innovatief, luxe, licht, open, modern en goed verzorgd. “We want our visitors to see that we take our trade show participation serious.”

Clients

Maxim stainless steel India LTD.